Globalizarea, accesul la informații, granițe depășite atât fizic, cât și online:

trăim într-o lume în care limbi și culturi aflate la mii de kilometri distanță încep să facă parte din viața noastră de zi cu zi.

Astfel, pe măsură ce barierele dispar, apar oportunități noi, iar abilitatea de a aborda aceste oportunități într-o varietate de limbi a devenit fundația unui proiect de succes.

La ConTrad interpreții noștri autorizați oferă suport complet de la discuții cu un client din altă țară, un discurs la o conferință internațională sau o ședință de training pentru colegii din companie.

Rolul unui interpret profesionist este fundamental, iar cunoașterea în profunzime a nuanțelor lingvistice poate face diferența dintre un dialog în care ambele părți s-au înțeles perfect și unul care lasă în urmă confuzie și neînțelegere.

Servicii interpretariat

Interpretariat consecutiv:

în cadrul acestui tip de serviciu de interpretariat, vorbitorul se oprește la fiecare 1-3 fraze (de obicei la finalul unui paragraf), iar intrepretul intervine pentru a traduce conținutul în limb-destinație.

Interpretariat simultan:

pentru acest tip de serviciu interpretul transmite concomitent mesajul către un ascultător sau mai mulți pe măsură ce acesta este livrat în limba-sursă.

Indiferent de tipul de interpretariat ales, la CONTRAD vei beneficia întotdeauna de aceleași beneficii.

interpreți
cu expertiză

one-stop-shop:
interpretare și
echipamente incluse

punctualitate

Vrei să știi care ar fi costul estimativ al serviciului de interpretariat CONTRAD?

Completează detaliile în calculatorul
de mai jos și vei primi un preț general.

Acesta se poate modifica odată ce discutăm pe larg despre
specificațiile proiectului care necesită implicare unui interpret.