World connection through words

SC Contrad SRL©2010-2012
Toate drepturile rezervate.
Traduceri profesionale autorizate si servicii de interpretariat
Cu o experienta de peste 3 ani in domeniul traducerilor si un istoric in care se regasesc mii de documente traduse pentru societati si companii ale mediului de afaceri din Romania si din strainatate, CONTRAD GROUPE AD este un remarcabil partener de incredere pentru toate proiectele de traduceri profesionale si candidatul ideal pentru a deveni furnizorul dumneavoastra preferat de servicii de traducere.

Ne-am construit reputatia mizand pe calitatea si exactitatea traducerilor oferite, pe realizarea acestora in termene adaptate nevoilor comerciale ale clientilor nostri, totul la preturi foarte avantajoase. Odata cu experienta acumulata si necesitatile de comunicare interlingvistica, ne-am specializat pe domenii de traducere cheie - juridic, economic, medical, tehnic, IT.

CONTRAD GROUPE AD  crede cu fermitate in valoarea pe care v-o propune. Calitatea lingvistica, experienta, profesionalismul, echipa de profesionisti cu cea mai inalta calificare, punctualitatea, flexibilitatea, tarifele concurentiale, sunt punctele cheie care pot face din noi cel mai bun partener de traduceri al dumneavoastra.
ECHIPA DE TRADUCERI CONTRAD GROUPE AD

va multumeste si asteapta sa va poata oferi cea mai buna si rapida solutie pentru proiectele dumneavoastra de traduceri!
*****
RSS Feed
lista preturi traduceri
lista preturi interpretariat
logo traduceri

TRADUCERI.
INTERPRETARIAT

traduceri