World connection through words

SC Contrad SRL©2010-2012
Toate drepturile rezervate.
RSS Feed
lista preturi traduceri
lista preturi interpretariat
Apostila de la Haga (Apostille - Convention de la Haye du 5 Octobre 1961) - apostilare documente si traduceri pentru recunoastere internationala!

Apostila este o stampila de forma patrata (cu latura de 9 cm), la fel pentru toate statele membre ale Conventiei de la Haga si care se aplica direct pe actul de legalizat, fie pe o anexa a acestuia.

Apostila se aplica pe:

- copii ale actelor originale si traducerile legalizate la notar insotite de originale (certificate de nastere, de casatorie, de deces, livrete de familie, diplome, caziere, dovezi de vaccinare, fise medicale, foi matricole, programe analitice, adeverinte medicale, etc.)
- hotarâri judecatoresti (în original)
- declaratii notariale (de celibat, acordul parintilor la plecarea copiilor, etc.) se apostileaza originalul si traducerea
- actele originale emise de Registrul Comertului ( certificat constatator, etc.) se apostileaza originalul si traducerea
- actele originale care emana de la un executor judecatoresc si alte înscrisuri

Asiguram, la cerere serviciul de apostilare / supralegalizare a actelor in conformitate cu prevederile Conventiei de la Haga (1961).

Livrarea documentelor apostilate / supralegalizate se poate face la sediul firmei sau prin curier (plata serviciului de curierat se va face la destinatie).
apostile
SERVICIU MOMENTAN INDISPONIBIL!

TRADUCERI.
INTERPRETARIAT

traduceri